Min första gång

Nej nej, inte så alltså (sneglar på rubriken). Mitt första inlägg skrivet under #Blogg100, en utmaning att blogga minst ett inlägg om dagen under 100 dagar.

Jag har själv aldrig bloggat, iaf inte på det sättet som de flesta andra verkar göra det. Jag har mest haft mina domännamn av namnskäl, och ibland lägger jag upp ett inlägg för att jag behöver en plattform att publicera saker på för att kunna länka till andra. Men det har aldrig varit aktuellt att skriva regelbundet för skrivandets skull.

Därför är min inställning till Blogg100 lite annorlunda, tror jag. Jag vill helt enkelt testa om jag kommer lära mig att uppskatta skrivandet för skrivandets skull mer efter detta, och om jag tappar bort mig på vägen och hoppar av så är det inte mer med det.

Men nu måste jag kila, i dag kommer stora delar av familjen över för min sons 4-årskalas och det måste städas och förberedas.

By Ludvig Lindblom

Ludvig Lindblom is a front-end developer from Stockholm, Sweden who's nuts about internet, user interfaces and web standards. Besides his passion for the web he has an education in agriculture and forestry, has worked as a lumberjack, is a father of two and always has a chilled glass in the fridge on fridays for the weekly dry martini.