Det är mycket nu

Har haft ovanligt mycket att göra senaste tiden.

Jag har, som jag bloggat en del om redan, hjälp min vän Pontus med hans examensprojekt för utställningen på Forsbergs Skola nu på fredag och lördag (samt en liten förhandsvisning för byråfolk i morgon). Det har byggts LEGO, kodats i Wiring för Arduino, satts upp en webbtjänst för att styra delar av projektet, samt byggts en Twitter-app.

Jag har också haft mycket att göra med en intressant lösning i mitt jobb som konsult hos TV4, det har varit årets viktigaste högtid (första maj) med tillhörande socialist-fest, och (vad det känns som) en miljon andra saker.

Men nu ska det äntligen bli lite lugn och ro igen. Jag är färdig med mitt inför fredagens utställning, snart är projektet hos TV4 färdigt, och om drygt 2 veckor åker jag med familjen till Kreta.

Efter det får vi se vilka spännande projekt jag kommer ta för mig. Jag har redan några roliga idéer på gång tillsammans med Pontus.

Author: Ludvig Lindblom

Ludvig Lindblom is a front-end developer from Stockholm, Sweden who's nuts about internet, user interfaces and web standards. Besides his passion for the web he has an education in agriculture and forestry, has worked as a lumberjack, is a father of two and always has a chilled glass in the fridge on fridays for the weekly dry martini.