Cylon.js, nästan

Jag tänkte att jag skulle installera Cylon.js för att kunna skriva kod till min Arduino i JavaScript. Instruktionerna var rakt på sak:

npm install cylon
npm install cylon-firmata
$ cylon arduino scan
$ cylon arduino install

Men av någon anledning så möts jag bara av:

$ cylon: command not found

trots att jag har nodejs v0.10.26 installerad.

En google-sökning på problemet ger noll relevanta träffar, så jag antar att det är min dators sätt att tala om för mig att jag egentligen borde gå och sova.

Author: Ludvig Lindblom

Ludvig Lindblom is a front-end developer from Stockholm, Sweden who's nuts about internet, user interfaces and web standards. Besides his passion for the web he has an education in agriculture and forestry, has worked as a lumberjack, is a father of two and always has a chilled glass in the fridge on fridays for the weekly dry martini.