24

I brist på andra serier (nåja, SOA, OITNB, Hemlock Grove, House of Cards, och Homeland har iaf paus just nu) så har jag börjat sträckkolla på en serie som jag av någon anledning inte tagit tag i tidigare; 24.

Det kändes passande då den nionde säsongen drog i gång för en knapp månad sedan.

Jag har i alla fall hunnit pressa första säsongen, och är en tredjedel in i säsong två, så nu återstår bara att hitta tid på kvällar och helger att fortsätta. Eftersom avsnitten är runt 40 minuter långa så blir det nog tyvärr inte så att jag kommer hinna kolla på väg till och från jobbet, om jag inte ser hälften tur och retur, så att säga.

Men om ett par dagar åker jag ju bort med familjen, och det finns wifi på hotellet, så kanske blir det några avsnitt innan sängdags då också.

Nåja, tillbaka till netflix och 24 innan arbetsveckan drar igång igen.

Author: Ludvig Lindblom

Ludvig Lindblom is a front-end developer from Stockholm, Sweden who's nuts about internet, user interfaces and web standards. Besides his passion for the web he has an education in agriculture and forestry, has worked as a lumberjack, is a father of two and always has a chilled glass in the fridge on fridays for the weekly dry martini.