Romregistret.se har öppnat

Som jag skrev i går så registrerade jag romregistret.se för ett tag sedan och för ovanlighetens skull så gjorde jag faktiskt något med domänadressen på en gång. Annars har jag en dålig ovana att registrera domännamn i tid och otid (oftast då min favorit bland de svenska leverantörerna av webbtjänster som domännamn och serverutrymme, binero, har en kampanj på gång).

För att romregistret.se inte skulle bli ytterligare en i raden av outnyttjade domänadresser så la jag upp en liten sida som listar alla (plus några som ej längre är aktuella) romsorter i Systembolagets sortiment. Anledningen att listan inte är perfekt är för att jag använder mig av Systemet API som tyvärr inte verkar vara helt uppdaterat, men det fungerar för ändamålet.

I dagsläget är sidan enbart en sorterbar (klicka på respektive kolumns rubrik för att sortera tabellen) lista med romsorter med information om produktnamn, volym, pris, volymprocent, apk (alkohol per krona) och ursprungsland, med länk till produkten på systembolagets webbplats.

Om någon har någon idé på vad mer jag skulle kunna göra med sidan så hugg tag i mig på twitter där jag går under namnet @internuts.

romregistret.se har öppnat

Author: Ludvig Lindblom

Ludvig Lindblom is a front-end developer from Stockholm, Sweden who's nuts about internet, user interfaces and web standards. Besides his passion for the web he has an education in agriculture and forestry, has worked as a lumberjack, is a father of two and always has a chilled glass in the fridge on fridays for the weekly dry martini.

1 thought on “Romregistret.se har öppnat”

Comments are closed.