Onlinegamer Lan 2014

Onlinegamer Lan 2014

Onlinegamer är en nyhetsida om datorspel och e-sport, men har sin grund i klan:fader (FADER) som jag är en del av. FADER har, förutom att vara riktigt dåliga på just organiserat datorspel även arrangerat en handfull lan, det största med ca 300 besökare, och sedan några år tillbaka så arrangerar vi dessa lan under Onlinegamers namn.

Nu är det dags igen, även om datum inte är helt spikat, och mer information om det kommande lanet finns på Onlinegamers Facebooksida.

Tilläggas bör att det inte rör sig om några jätteseriösa tävlingar, även om vi brukar ha priser från våra sponsorer i form av hårdvara, biljetter till Dreamhack, eller prenumerationer på PC Gamer. Istället så är det mer fokus på det sociala. Det spelas pokerturneringar för de som vill, spelas lite TV-spel i soffhörnan, och ibland så streamas det från större sportevenemang om man bara vill sitta och snacka och dricka öl.

Vi ordnar så klart också turneringar i t.ex. CS:GO, Starcraft 2 och TF2, men räkna med mer skoj än dödligt allvar.

Välkomna!

Author: Ludvig Lindblom

Ludvig Lindblom is a front-end developer from Stockholm, Sweden who's nuts about internet, user interfaces and web standards. Besides his passion for the web he has an education in agriculture and forestry, has worked as a lumberjack, is a father of two and always has a chilled glass in the fridge on fridays for the weekly dry martini.