Arduino + LEGO Technic

Efter att jag satt hemma hos Pontus och lekte med hans Arduino så gick jag och, som jag skrev tidigare, köpte ett eget startkit och började experimentera med små projekt hemma. Men i dag så har det varit en Arduino-fest utan dess like.

Jag och Pontus har spenderat hela eftermiddagen och kvällen på Forsbergs Skola där vi ockuperat ett rum och skruvat, donat, och lekt med våra Arduinos och en massa LEGO Technic. Pontus har nämligen sin examensutställning om några veckor och jag bistår med hjälp gällande programmeringen av hårdvaran som han kommer använda sig av i sitt arbete.

Jag vill inte skriva för mycket om vad vi gjort, kom till slututställningen och se själva istället, men jag kan bjuda på en liten film som visar en del av vad vi jobbat på.

One thought on “Arduino + LEGO Technic

Comments are closed.